lauantai 16. helmikuuta 2013

17.2.2013

Hitto just hiffasin etä aloin " seurustelemaan" tasan 31v, sitten nykyisen mieheni kanssa, että oltiinkin pentuja.
Noh nyt viikon kuulumisiin, ihanaa että väliviikko meni ja sain palata treenin pariin. Miten rakastankin liikkumista ja kaikenlaista liikkumista. Mietin tuossa juuri että entisesta ruokaholistista on tullut liikunta holisti, näin se ihminen on hassu että tarvitsee toisen riippuvuuden tilalle toisen, noh eipä tämä hassumpi vaihtoehto ole.

Olen kuluneen viikon aikana tehnyt kolme salitreeniä ja käynyt kaksi kertaa spinningissä niistä toinen oli tyhjän vatsan aamutreeni, eilen aamusta kävin tyhjään vatsaan sauvakävely/ yhdistetty juoksulenkkillä, siis ihan oikeasti meikä juoksi tuolla sauvat kädessä pitkin katuja ja että se oli ihanaa vaikkakin oli sika raskasta. Kohta lähden kuntosalille ja teen tyhjään masuun selkätreenin ja päälle vetäsen 55min spinningin. Jarin kanssa oli perjantaina käsitreeni ja minulla on hirveät puolierot käsissä oikea käsi on 1/3 vahvempi kuin vasen ja siinä on järkky kokoero, kyselee siihen Bullilta ohjeita josta saataisiin mamman kädet tasavahvoiksi.

Vapaasyöntipäivän jälkeen palasin samantien dietille, muutaman kerran tuntui vaikealta kun jääkaappi olisi täynnä poikani synttäriherkkuja ei ne makea mutta ne suolaiset tarjottavat. Voi juma että teki mieli mutten sortunut. Syönyt olen ohjeiden mukaan ja juuri tajusin etten ole koko dietillä oikean kanaa syönyt lainkaan joten otin sen mukaani ja siinä skarppaan, joten vaan entinen menee tuota jauhelihaa ja lohta kun ne on niin hyviä.

Ruokailuissa ei ole ongelmaa mutta mietin miten tänä aamuna pitäsi treenin jälkeen syödä kun teen ensin salin ja sitten aerobisen tyhjään vatsaan, eli miten aamupala ja palarirt, noh kysytään tätä valkulta. Yksi asia tökkii edelleen ja se on nuo burnerit, en vaan jostakin syystä muista niitä ottaa varsinkaan töissä enkä ennen salitreeniä eli nyt teen niin että laitan kännykän hälyyttämään.

Kävin äsken vaalla pelon sekaisin tuntein koska aina on ollut vapaasyönti ja varsinkin vapaajuontipäivän jälkeen paino jumissa, noh kahden viikon saldo on -1.8kg eli vaaka näytti tasan 86kg ja kun sen jakaa viikko pudotukseksi on se -900g per viikko eli ihan hyvä.

Joskus ajattelee ettei mukamas mitään ole tapahdu enkä mukamas ole laihtunut niin on hyvä muistella miksi tähän lähdin, muistan sen aamun kun vaaka näytti 102.4kg ja päätin että nyt tämä saa loppua en jaksa koko elämääni laihduttaa ja kun kävin saman tien laittamassa sähköpostia Fitfarmille että haluan ostaa vuosivalmennuksen.  Maltamattomana odottelin että saan valmennuksen aloittaa ja onneksi tähän lähdin voi taivas miten elämäni on muuttunut, oikeasti tuskin tunnistan itseäni myös ihmisenä olen huomattavasti onnellisempi.

Noh nyt pakkaan treenikamat ja lähden Elixian ovea repimään. Itselleni toivon että myös tuleva viikko on yhtä hyvä kuin mennyt!!




Riisinjyvä viime huhtikuun Balin matkalta, sinne uudestaan lokakuussa joten kroppa kuntoon!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti