lauantai 23. helmikuuta 2013

24.2.2013

Herätty ennen kello seitsemää pirteänä kuin peipponen.  Muutama yö nukuttu kuin tukki ja sen huomaa kyllä aamun virkeydessä. Kaiken kaikkiaan viikko mennyt mainioisti, yhtä poikeutta lukuunottamatta, torstaina heräsin aamulla kello viisi järkyttävvään kuvottavaa oloon, jo kävi mielessä että näinkö oksennustautia alkaa, lisäksi minua pyörytti koko päivän, jotenkin vaan huippasi. Noh aamusta mittaisin verenpaineet ja yläpaineet oli 98, luulen että johtuu nyt siitä etten ole laittanut suolaa vaakan kautta naamaan ja suolan saanti on jäänyt vähäiseksi, asia on nyt korjattu ja saan suolaa sen 8g ja vointikin on korjaantunut. 

Ruokailussa ei vaikeuksia, muutamana päivänä vaan mukamas ollut nälkä ja paskat luulen että ne on vaan mielitekoja koska nälkä on silloin kun en treenaa, eli minulla aikaa miettiä ruokaa. Kelasin tässä muutama päivä sitten, että olen oikeasti päässyt nyt eroon kaiken maailman vatsavaivoista turvotuksista jne, jos saa sanoa niin vatsa toimii kuin enkeli. 

Treenit sujuu pääsääntöisesti hyvin, tai sujuu hyvin mutta olen ihan tukossa ( tai siis yläkroppa on ja tämä näkyy sarjoja tehdessä). Nyt annan periksi ja menen urheiluhierojalle jotta salitreenikin alkaa paremmin sujua. Aika on varattu keskiviikoksi, Jarin kanssa sovittiin että potkii mut salilta ulos jos hierojalla en ole käynyt. Kuten lupasin tein aamuaerobisten suhteen rytmiliikeen, kävin maanantaina ja tiistaina ja lauantaina aamusta tunnin sauvakävelyt tekemässä, perjantaina aamusta oli tunnin spinning ja kohta lähden kuntosalille tekemään selkätreenin ja päälle tunnin spinning tämäkin tyhjään masuun. Lisäksi olen tehnyt maanantaina jalkatreenin ja Jarin kanssa oli perjantaina yläkroppa, ai niin ja kävin vielä tiistaina vetäsemsää illalla tunnin spinningin. Odotan oikeasti innolla että saan uuden treenin ohjelman, olen vallanvalmis lisäämään salitreenit kolmesta ja neljään. Tuota aamuaerobista jatkan, eli ainakin kolme x viikossa teen treenin tyhjään vatsaan.

Aamusta kävin taas kehonkoostumusmittauksen tekemässä. Meinasin masentua tuota viikko pudotuksesta, mutta niin se vaan on että välillä lähtee enemmän ja välillä vähemmän.  Ja koska olen päättänyt olla positiivinen, niin suurin ilonaihe on tuo viskeraalinen rasva eli ensimmäsitä kertaa näkyy siinä muutosta. Oli hyvä myös huomata kehonkoostumuksessa että eipä ole paljoa tuo minun  lepoaineenvaihdunta eli vaivaiset 1557kcal, joten kyllä töitä saa tehdä että paino putoaa. 

Paino 85.8 ( lähtöpäino 102.4 ja valmennuksen alussa 101kg), viikossa -0.2kg eli ihan paksa, noh suurin muutos näkyy kehonkoostumuksessa mitä tapahtunut neljän viikon aikana eli yhteensä -3kg. 
BMI 34.0 ( 39.6)
Bobyfat 46.8% ( 54%)
Muscle 23.7% (20.4%)
Visceralfat 10 (11)

Vyötärö oli sama kuin viimeksi, eli 91cm (112cm).

Valokuvatkin muistin ottaa, noh eivät ne kauniita ole, mutta jotain on minussa oikeasti muuttunut vaikka vielä läski olenkin. Viikkoja on nyt takana 20 ja luojan kiitos edessä vielä 32, eli aikaa on. En edes halua ajatella että tämä loppuu, noh haluan olla normipainossa mutta tukea tulen jatkossakin tarvitsemaan, mietitään sitä sitten lähemmin. Voi hitto just hiffasin että lupasin ottaa aamupainot eli teen sen ensi viikon aikana, lupaan sen, joskus olen taulatasapää ja ihan touho. 

Nyt ulostaudun viemään koirat ulos ja valmistaudun lähtemään kuntosalille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti