lauantai 2. maaliskuuta 2013

3.3.2013

Huppista on sitten maaliskuu ja kuudes valmennus kuukausi lähti käyntiin. Tänään herätty taas ajoissa puoli seitsemän maissa. Aamun ohjelmassa on käsitreeni ja päälle 55min spinning tyhjään vatsaan.

Viikko meni hyvä ja olin omasta mielestäni sikareipas, kuten lupasin olen skarpannut aamulenkeissä tyhjään vatsaan. Niitä tuli viikon aikana yhteensä neljä, kolme sauvakävelyä ja spinning. Kyllä muutaman kerran aamulla ajattelin olenko järjissäni kun kello soi aamulla viideltä ja olin sauvakävelemässä ennen kuutta. Toisaalta pakko myöntää että olo oli tämän jälkeen ihan pro ja virtaa riitti pitkälle päivään. Tämän lisäksi olen käynyt kerran spinningissä ja tehnyt salitreenin kaksi kertaa. Kolmas kerta piti olla Jarin kanssa mutta se vaihtui veneyttely sessioon ja täytyy sanoa että jumatsukka tekipä hyvää. Myönnän että olen laiminlyönyt venyttelyt eli otan tässä ryhtiliikeen. Kiltisti olen pitänyt kaksi välipäivää.

Keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa urheiluhieronassa,paikat oli niin jumissa että ehti tunnissa käsittelemään vain kädet ja selän. Yhden kerran hieronnassa sattui niin perkeleesti vasempaan käteen, noh verisuonihan siellä pamahti poikki ja käsi olikin pari paivää sen jälkeen todella kipeä ja turvoksissa ja mustelma on valtava, vieläkin on iso mutta paranemaan päin, tämänkin takia Jarin kanssa suosiolla jätettiin treeni väliin ja venyteltiin. Ostin heti 5 x hierontasetin jotta tulee käyty oikeasti uudestaan. Taidan olla aika juntturassa kun hieroja ihmetteli mikä nilkoissani on kun pohkeet on ihan tukossa, joten ensi kerralla jalat ja venyttelyt käyttöön.

Ruokailut menee kuten ennenkin eli omalla painnollaan. Ruokailun suhteen ei ole ongelmaan, mutta on se kumma miten välipäivinä mieltiteot valtaa mielen, silloin kun treenaan tätä ongelmaa ei ole. Kyllä tuo aivot on kumma epeli, oikeasti monimutkainen laitos joka tekee temppujaan. Kun liikkuu aivot tuottaa endorfiinia ja tämä kyllä auttaa myös syömisen hallintaa ja itse koen myös kylläisyyteen. Nauroi eilen miehelleni, tuli mieleeni kun terveystarkastuksissa sanon asiakkaille että vihanneksia marjoja ym. pitäsi päivittäin saada 500-600g niin usein kuulen ettei siihen kukaan pysty. Noh pystyy koska meikäläinen syö niitä päivittäin kilon verran, eikä tee edes tiukkaa. Suolan määrän olen nyt lisännyt 10g ja punnitsin sen ohjeen mukaan erikseen ja kiitos olo on parempi eipä enää kuvota eikä huippaa.

Aamupaino oli tänään tasan 85kg eli viikossa lähtenyt -0.8kg. En oikein tiedä olenko tuohon painonpudotukseen tyytyväinen, on se kumma noh tällä mennään.  Nyt kun olen tarkaillut, huomaan kuinka vapaasyönti tai oikeastaan vapaajuontipäivä sekoittaa aineenvaihdunnan eli aina sen jälkeen on ollut seuraava viikko ihan paska kuten oli viime viikko eli se -0.2kg. Toisaalta en tule koskaan luopumaan alkoholista kokonaan, nyt olen päässyt todellakin kohtuukäyttöön ja se pitää vain kestää että vaaka on sen jälkeen " ilkeä".

Pakko myöntää että oikein odotan uutta treeniohjelmaa, olen valmis treeniä tiukentamaan. Olisin valmis myös diettiä tiukentamaan, vaikka kyllä se paino tälläkin pikku hiljaa alas menee. Saa nähdä mitä se valkku meikäläiselle keksii, olkoon mitä vaan niin sillä sitten mennään.

Mietin tuossa juuri ensi viikon aamuaerobista, saa nähdä pystyykö siihen huomenna koska lunta on tullut senttikaupalla. Noh toivossa on hyvä elää jospa vaikka auraauto kävisi.

Nyt pakkaan laukun ja alan valmistumaan kuntosalille lähtöön.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti