lauantai 16. maaliskuuta 2013

17.3.2013

Herätty taas kello kuusi, joten julistan itseni oikeasti aamuvirkuksi.

Viikko on mennyt hyvin kuten pitääkin, töissä asiat sujuvat omalla painollaan. Olen miettinyt että onneksi minulla on tällä hetkellä tosi ihanat alaiset ja meillä on oikeasti mielettömän hyvä työilmapiiri ja hauskaa, tälläkin on suuri merkitys sille että tässä omassa projektissani onnistun ja jaksan haasteellisani työtä niin asiakkaiden kuin alasisteni kanssa tehdä. Olen kyllä sitä mieltä että minulla on oikeasti maailman paras työ ja onneksi tajusin lähteä kolmenkympin kynnyksellä lähteä uudestaan opiskelemaan. On kumma kuinka tämä projekti laittaa muitakin asioita miettimään, hyvä niin.

Uusi treeniohjalma on ihana vaikkakin rankka, kiva saada vaihtelua ja laittaa itsensä likoon. Ainoa haaste siinä on se ettei aina supersarjat onnistu kun en pysty laitteita varaamaan, mutta teen kompromissejä ja joitan sarjoja vaihdan tai teen lyhyimillä palautteluilla jotta saan pidettyä kunnon treenintempon päällä. Olen nyt tehnyt kaikki treenit kerran ja hyvin sen jaksaa viikon aikana tehdä. Perjantaina minulla oli Jarin kanssa pt-treeni ja teimme reidet, pakarat ja vatsat ja voi juma että mun jalat ja vatsa on tukossa kipeenä kuin olisin aloittanut vasta treenin. Äsken kun yritin kävellä rappuset alakertaan jouduin oikeasti tulemaan tasa-askeleilla. Miten voikin olla jalat kuin kaksi puupökkelöä, että oli eilen muulla perheella hauskaa kun kävelin kuin ankka. Jarin kyllä sanoi että nyt tuli kova treeni kun tehtiin kaikki sarjat superina, hiki virtasi niin että hyvä ettei ollut lammikot salin laittialla. Itsekin oikeasti ihmettelin että pystyin niillä painoilla tekemään kaikissa tulit kyllä enkat, siis kiitos Jarille ja minulle. Tällä viikolla on tullut ilmojen takia vain kaksi aamuaerobista noh ohjelman mukaan mennään mutta olisi ollut kivempi jos niitä olisi olllut enemmän. Spinningissä olen käynyt kolme kertaa ja tänään tulee veilä yksi joten jaloilta siihen pystyn.

Eilen kävin vaappulen ostamassa " pikkasen" vaatteita, oiekasti kyllä lähti pikkasen lapasesta mutta oikeasti oli pakko sen vaatekaapin siivouksen jälkeen. Muuten meni hyvin mutta housujen sovittaminen oli tuskaa. Ostin itselleni ensimmäistä kertaa ainakaan 15 vuoteen farkut, siis farkut meikäläisen päällä. Oli mieletön kokemus olla vaatekaupassa ja ostaa vaateita normaalikokoisen puoleta eikä isojen tyttöjen.

Ruokailuissa ei ole mitään ongelmaa, näillä mennään ja piste. Eilen olin ostosten jälkeen ulkona syömässä ja valitsin lohisaalaatin ilman soossia ja leipää, en uskaltanut lisätä kastiketta kun en ollut varma kuinka paljon siinä on sokeria joten lisäsin lounaan öljyt sitten päivälliseen jotta sain rasvat täyteen. Sen olen huomannut että uuden treenin jälkeen on " isompi" nälkä joten kasviksia vaan sitten lisää. Olisi hauska nähdä se vihannesvuori jonka viikon aikana naamaani pistelen.

Aamunpaino oli ihan paska, vaatimattomat -0.3kg vkossa joten en tiedä itkenkö vain nauranko, miten se voikin olla niin vähän, tekisi mieli sanoa että _erse. Eli painan nyt  84.1kg, noh on sen vähemmän kuin 102.4kg jos jostakin hakee louhtua. Jostakin syystä stressaan tuota -20kg kun se on niin lähellä, nyt lopetan sen ja jatkan tätä koska kyllä se paino siltä alas tulee ja on tullutkin. 23 vkoa valmennusta nyt takana ja 3 vkoa puoliväliin jos silloin eli ole tuo miinus -20kg teen vasemman jalan amputaation.

Eikun ajatukset kohti tulevaa eli aamusta tyhjällä vatsalla tekemään selkätreeni ja päälle spinning jos saan jalat vähänkin pyörimään. Toivossa on että tuo pyöräily auttaisi aukaisemaan nämä jalat.

Eli kaffet naamaan, treenikassia pakkamaan ja akka kohti kuntosalia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti