lauantai 10. marraskuuta 2012

11.11.2012

Taas on viikko mennyt. Sovitusi pidin salitreenistä väliviikon ja nyt kun ajattelen tuli se hyvään aikaan, sai tuo olkavarsi ansaitun levon. Olkavarsi on nyt paljon parempi ja tänään käyn tekemässä salitreenin, peukut pystyyn ettei käsi kipeydy. Oikein odotan että pääsen salille!!

Aamulla oli tarkoitus tehdä tyhjän vatsan lenkki, mutta nukuin pitkästä aikaan niin pitkään että jää nyt väliin, muuten aamupala syödään vasta lounasaikaan. Taisi uni tulla tarpeeseen, nukuin kuin tukki 10 tuntia.

Perjantaina minulla oli se vapaasyöntipäivä ja se meni maltilla omasta mielestä, ilta oli todella kiva ja pitkästä aikaan käytiin ukon kanssa myös tanssimassa, eli tuli pikkasen myös liikuntaa harrastettua. Söin ja join kohtuudella. Kaikista ylpein olen itsestäni siitä että heti lauantaiaamuna palaisin takaisin diettiin vaikka vanha Hanna olisi tilannut pikku " kankkuseen" pitsaa ja viettänyt leffailtaa kaiken maailman herkkujen kanssa. Uusi Hanna on päättänyt onnistua ja aloitti aamun kiltisti puurolla lisäkkeiden kera.

Liikunta viikon aikana on ollut täysin nolla, se oli tietoinen valinta tuon olkavarren takia, mieli kyllä yritti sanoa että lähde spinningiin mutta vihdoin ja viimeinen kuuntelin järkeä ja annoin käden olla totaalilevossa ja buranakuurilla.

Aamulla kävin vaalla ja odotin + 1kg perjantain takia, mutta ilokseni vaaka näytti vain +100g,

Nyt mennään näin jouluaattoon asti ja silloinhan saan syödä vapaasti? Olen tiukasti sanonut kaiken maailman pikkujouluille ym. juhlille kauniisti kiitos ei. Nyt keskityn tähän jotta saan lopettaa ainaisen laihdutuksen ja aloittaa elämän ilman ainaista diettiä.

Minulla on joulukuussa kolmen viikon loma ja lomasuunnitelmatkin on tehty, eli varasin Jarilta joka viikkoon kaksi yhteistä treeniä, hyvä minä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti