lauantai 24. marraskuuta 2012

25.11.2012

Tasan kahdeksan viikkoa uutta elämää takana. On ihanaa ajatella,  että minulla on vasta kahdeksan viikkoa takana ja vielä 44 viikkoa edessä, joten aikaa syödä ja treenata kilot pois on ruhtinaallisesti.

Viikko on sujunut  hyvin, tästä alkaa oikeasti vaan tulla elämäntapa joten tuo diettiajatuskin alkaa pikkuhiljaa hävitä.

Viikon aikana olen treenannut ohjeiden mukaan, mä niin rakastan tämä treenaamista. Maanantaina salitreeni 1, keskiviikkona salitreeni 2, perjantaina salitreeni 1 Jarin kanssa tuttuun tapaan lihakset ohjelman mukaan, mutta muuten laitteita vaihdellen, ainakin viime treeni osui ja upposi koska takareisissä vieläkin tuntuu.  Aerobiset saliohjelmaan teen vaihdellen, mutta yhteensä aina vähintään 45min, välillä teen yhdistelmiä eli kävelyä ja juoksua , joskus crossia. On ollut tässäkin ihana huomata kuinka pystyn pikkuhiljaa juoksemaan pidempiä pätkiä kävelyiden välissä.  Eilen kävin aamusta vetämässä tyhjän vatsan tunnin sauvakävelylenkin, tänään oli tarkoitus lähteä aamusta pyöräilemään mutta heräsin niin myöhään ( kiitos eilisen leffassa olon) ettei ole mitään järkeä enää lähteä, koska muuten siirtyy aamupala lounaan aikaan. Noh teen sitten myöhemmin pitkän pyörälenkin ja jos voimia piisaa niin painun tekemään salitreeni 2 kun muut tekevät salilla poweria.

Kyllä se on kumma miten ihminen on oikeasti tapojensa orja, yleensä kun lähden Mikan kanssa elokuviin, käymme myös syömässä ja tietenkin muutamalla viinilasilla. Nyt olin itsestä ylpeä, eilen sovimme että menemme ensin kaffelle ja meikäläinen joi kiltisti espresson ja lasin vettä, namina minulla oli proteiinipatukka, jotta tulisi iltapala syötyä oikeaan aikaan ja juomana 1/2 litran lite jaffa. Hyvä minä.

Muuten viikon ruokailun ovat menneet ohjeen mukaan, ainoa poikkeus oli keskiviikko jolloin pääsin salille niin myöhään etten jaksanut valvoa ja syödä iltapalaa, tiesin tämän jo päivällä joten söin rahkan välipalaksi.

Kun tämän aloitin lupaisin itselleni että teen kehonkoostumismittauksen neljän viikon välien, mittaan vyötärön, ja otan kuvat, ohessa tulokset, suluissa alkutilanne eli mitat kahdeksan viikkoa sitten.

Paino: 93.9kg (101kg) viikossa pudonnut 700g joten ihan ok, yhteensä 7.1kg
BMI 36.9 ( 39.6)
Fat 50.5% (54%)
Muscle 22% ( 20.4%)
VisceleFat 11 (12)
Vyötärönympärys 98cm (116cm) piti mitata 3 kertaa ennen kuin uskoi että vyötäröltä on hävinnyt kahdekssa viikossa oikeasti 18cm, ok tämä kyllä tuntuu housuissa jotka joudun laittamaan vyötörältä kaksinkertaiseksi etteivät putoa päältä.

Eli jotain todellakin tapahtuu, ainakin kropassa ja ok kyllä painossakin. Viisi viikkoa aikaa ykköstavoitteeseen eli - 12kg, matkaa siihen on 4.9kg joten saa nähdä miten akan käy. Tavoite edelleen kova,  mutta mielestäni saavutettavissa joten teen  kaikeni jotta sen saavutan.

Ohessa kuvat!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti