lauantai 15. joulukuuta 2012

16.12.2012

Huppista taas heräsin ennen kello kuutta vaikka olen lomalla, noh parasta tässä on ettei tarvitse mihinkään lähteä. Jotenkin nautin tästä lomasta vaikka vietän sen yksin, nyt on hyvä hiljentyä itsekseen ja antaa aikaa ihan vaan itselleen ja tehdä niitä asioita jotka hyvältä tuntuvat. Lahjat on melkein kaikki ostettu joten siitä yksi huolen aihe pois, nyt vaan keskityn olemiseen.

Jotenkin  tästä on vaan elämäntapa tullut, enkä oikeastaan ajattele lainkaan että olisin jollain dietillä. Justiina hiffasin että nyt on 11 viikkoa täynnä.

Ruokailiut sujuvat omaa tahtiaan, keskiviikkona oli viimenen työpäivä ja siihen sisältyi yhden yrityksen kuntoutusyhteistyöpäivä Karjalohja Hotelli Päiväkummussa ja onneksi lounas oli sellainen että pystyin mielestäni tekemään hyviä vaihtoehtoja ja muut ruokailut sujui patukan tahtiin.

Liikunta on ollut minimaalista ja tästä tuli nyt se palautusviikko luonnostaan, koska maanataina oli välipäivä , tiistaina meni selkä,  kun otin sukan jalasta, todennäköisesti jokin noidannuolen tapainen. Seuraavan kerran liikuin vasta perjantaiaamulla uiden eli aerobinen ja eilen tuli Jarin kanssa käytyä läpi uusi saliohjelma tekniikoiden parissa joten sitä ei voi treeniksi sanoa. Tänään olen ja öllättelen vaan jotta saan viikon levon ja ensi viikolla uuden ohjelman pariin.

Oli hyvä tavata vastuuvalmentaja perjantaina. Satulta saa niin paljon ja luotan häneen yli 100% että tämän asian osaa eli saa minut normaalipainoiseksi.  Odotan intopiukkana uuden saliohjelman tekoa, vaikka totuuden nimessä varsinkin jalkaohjelma saa tämänkin tytön hymyn vähäksi aikaa hyytymään niin tiukalta se tuntuu. Mutta antaa tuntua vaan olen valmis laittamaan itseni 100 likoon.

Loppuvuoden vedän kiltisti tällä ruokavaliolla ja tammikussa sitten uuden kimppuun, oikein odotan sitä illan munakasta, miten tälläisistäkin voi tulla iloiseksi.

Ensi viikolla on taas kehonkoostumus ja vyötärönmittaus, nämä teen neljän viikon välien. On ollut todella hyvä huomata, kuinka muutokset ovat todellakin kokonaisvaltaisia eikä vaan vaakaa saa tuijoittaa, tuntuu että koko kroppa muuttuun ja mieli samalla. Koen tuon mielenmuutoksen erittäin tärkeäski, koska kyllä reidet jaksaa mutta tärkeintä on saada mieli jaksamaan, tunnesyöppö kun olen.

Ja sitten se minulle jostakin syystä ison asia, paino on pudottunut viikossa hienot 1.2kg, joten todella hyvä suoritus tälle joka koko ajan siitä jostakin syystä stressaan. Että olenkin hölmö kyllä tämä alas tulee.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti