lauantai 8. joulukuuta 2012

9.12.2012
Mikä ihana sunnuntai aamu, heräsin taas kello 7.00. Viikko sujahti ohi todella nopeasti, johtuu varmaan itsenäisyyspäivän vapaasta.

Jos katson viikkoa taaksepäin, on se mennyt kaikilla rintamilla mukavasti. Alan pikkuhiljaa valmistautua lomaani ja se tuntuu töissä toisaalta positiivisesti.

Ruokailiut ovat sujuneet viimeistä piirua ohjeiden mukaisesti. Piruuttani laitoin yhtenä päivä kcal ylös ja niitä on yllättävän paljon noin 1800kcal, mikä on kyllä paljon koska peruskulutukseni on vajaa 1600kcal, joten en pane pahakseni että diettiä tiukennetaan.

Liikkunut olen ihan mukavasti, salilla tein salintreenin maanantain, keskiviikko ja Jarin kanssa oli perjantaina pt-treeni joka vedettiin meikäläisen ennätyspainoilla. Yllätyin itsekin muutamassa liikkeessä että jaksoin, mutta kun toinen oikein käskee ja kannustaa niin siitä hyvä tulee. Perjantaina sovimme Jarin kanssa treenejä jo helmikuulle saakka. Torstaina olin tyttären kanssa powertunnilla joka oli pitkästä aikaa tosi kiva ja eilen kävin aamusta vetäisemässä tyhjänvatsan sauvakävelylenkin lumisohjossa 1h ja 15min, lenkki oli niin raskas että olin aivan litimärkä hiuksia myöden kun kotiin pääsin. Nyt sataa lunta kaatamalla joten mietin vielä hetken tuota aamulenkin tekoa, joka tapauksessa menen tänään salille tekemään treenin ja jos aamulenkki jää vätiin vedän tunnin croissilla.

Ensi viikolla on enää muutama päivä töitä, tiistaina on mieheni mummin hautajaiset ja olen kyllä kauhea mutta meinaan ottaa proteniinpatukan mukaani jotta saan " lounaan" syötyä. Keskiviikkona olen koko päivän asiakastilaisuudessa Karjalohjalla kuntoutuslaitoksessa joten sekin päivän lounaan joudun vetämään soveltaen, noh se on viimeinen työpäivä ja sitten alkaa loma.

Aamupaino näytti 92.9kg eli viikossa pudonnut 500g, kokonaispudotus on nyt 8.1kg. Hiljaa tämä paino lähtee. Onneksi on ensi perjantaina vastuuvalmentajan kanssa taktiikkapalaveri, eli valmistaudun siihen että tammikuun alusta sekä diettiä että treeniä tiukennetaan, antaa tulla vaan meikä on valmis siihen mitä käsketään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti