lauantai 29. joulukuuta 2012

30.12.2012

Näin se joulu jäi taakse ja ensimmäinen joulu vuosiin kun en mässäillyt. Viikolla pidin kaksi vapaasyöntipäivää eli jouluaaton ja äidin 70v. syntymäpäivät. Yhden homman huomasin kuinka hirveä nälkä on vapaasyöntipäivien jälkeen ja kuinka vatsa on sekaisin ja jotenkin on huono olo?

Treenit ovat jääneet kahteen salikertaan ja kohta lähden aamuspinningille, molemmat salitreenit tein Jarin kanssa ja eilen oli vuorossa jalka- pakara ja vatsatreenit ja nyt on jalat hippasen tukossa, toivottavasti saan ne spinningilla auki. Täytyy sano että eilinen treeni oli elämäni rankin mutta jotenkin vaan niin niin ihana, että alan tätä homma rakastaa, minä joka olisin aiemmin syönyt vaikka mielummin kilon _askaa kun nostanut rautaa.

Aamulla kävin vaalla ja vaaka näyti 90.6kg eli viime viikkoon -100g, noh ei paljon mutta kuitenkin miinuasta ja joulun jälkeen. Yleensä olen jouluna ottanut muutaman + kilon mukaani mutta kuten itselleni lupaisin jäi ne tämä jouluna pois.

Huomenna on uusi vuosi ja meinaa sitä juhlia, sitten onkin aika aloittaa uusi ruokavalio ja vetää sillä kiltisti seuraavaan sallittuun vapaasyöntipäivää, Ennen kuin otan uutta vuotta vastaa käyn Jarin kanssa treenaamassa joten hyvä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti