lauantai 8. kesäkuuta 2013

9.6.2013

Ihanaa eilen loppui pakollinen palautusviikko liikunnasta. Selvisin siitä kunnialla, en tehnyt kuin yhden pikkasen pyörälenkin. Täytyy kyllä totuuden nimissä myöntää että ensimmäiset päivät ilman liikuntaa olivat täyttä tuskaa, siis ihan perseestä jos saa sanoa. Ymmärrän että kropan on saatava palautua ja tarvitsen muo palautukset. Vaikeus onkin henkisellä puolella, mieli harhailee liikkumaan. Noh nyt on palautusviikko lusittu ja saan taas nauttia liikunnasta. Palautusviikon paras aikaansaannos on kotona, terassi on pesty kaksi kertaa ja sen on täynnä ihania kukkia. Sain käytyä kampaajalla ja ostettua kuvauksiin vaatteet, tyttären toimiena stailistina vaatteet.

Eilen aamusta lähdin heti tyhjän vatsan tunnin sauvakävelylenkille, iltapäivällä olikin ohjelmassa Jarin kanssa pt-treenit, olisin halunnut tehdä jalat mutta jostakin syystä oikea polvi alkoi eilen kipeytymään.  Kestää kävelyä ja pyöräilyä, mutta kun yritettiin tehdä reisikoukistusta niin meinasi sanoa yhteistyösopimuksen irti joten tehtiin yhdistetty selkä- ja rintatreeni. Joskus alkaa  yhtä äkkiä oireilemaan ja parantuu yleensä itsekseen muutamassa päivässä.  Siellä on vanha kierukkarepeymä ja välillä tuntuu kuin jotain paskaa jäisi väliin?? Noh toimeen tullaan kunhan vaan itseään kuunnellaan. Illalla oli vielä niin ihana ilma että kävin tekemässä pyörän lenkin pitkin ja poijin pitkin poikin Vanhankaupunginlahtea. Nyt kyllä huomaa että on kroppaa eilen rääkätty, mikä ihana tunne kyllä olenkin tätä kaivannut. Tänään on ohjelma salitreeni tyhjään masuun ja myöhemmin päivällä spinning.



Viikon ruokailut ovat sujuneet hyvin, oikeasti yllättävän hyvin ilman salitreenien lisäruokia. Aluksi ajattelin että tekee vaikeaa, muttei tehnyt vaikka on ensimmäinen palutusviikko kun en ole saanut syödä perunaa ym. Viikon aikana hurahdin grilattuun parsaan että olikin sen unohtanut sekä itse savustettuun loheen, myönnän että söin lohta viikon ainaka viisi kertaa kun olisin saanut syödä kolme. Yhden söin tietoisesti ( kun en mukamas jaksanut tehdä töihin muuta evästä kuin tuon savustelun lohen) ja yhden koska muuta valintaa ei ollut.

Eli meillä oli perjantaina töissä tykypäivä, aluksi oli kaupunkisuunnistusta ja sitten meille oli vuokrattu laiva jossa oli tarjolla buffet. Pöytä oli täynnä vaikka ja mitä herkkua, mutta perkele kaikissa oli valmiina jotain kastiketta tai sitten pastaa, perunaa, juustoa  ym. joten en voinut ottaa kuin pelkkää rucolaa ja lohta. Lisäksi risteilyyn kuului ilmainen juomatarjoilu ja minun on pakko myöntää että teki ilman sikana mieli valkoviiniä mutten ottanut vaan join kilttinä tyttönä pepsimaxia. On hienoa huomata että selviän erilaisista tilaisuuksista kunnialla kunhan olen sen valmiiksi päässäni miettinyt.

Viikon kokokohta oli oikeasti maanantai aamu kun vetäsin uudet kesähousini kokoa 40 jalkaa, viime vuonna ne oli kokoa 50 eli kyllä jotain on kahdeksassa kuukaudessa tapahtunut. Pikkuhiljaa alan lähestyä seuravaa kokoa joka onkin tavoiteeni, kiire ei ole ja aikaa on.


Kun katson tuota kuvaa alan pikkuhiljaa itsekin ymmärtää että olen laihtunut ja se alkaa näkyä myös ulkoisesti. On se kumma kuinka mieli tekee teppoisia, pitkään olen näynyt itseni vielä yli 100 kiloisena, tässäkin kestää ennenkuin mieli hyväksyy muutokset ja omat aivot sen peilistä näkevät. Minulla on ensi keskiviikkona ne Fit-lehden kuvaukset joten on mukava nähdä minkälaisen kuvan ammattilainen meikäläisestä oikein saa.

Sitten se viikon paino, eli vaaka näytti aamusta 78.5kg eli palautusviikon saldo on hieno -1.5kg, On se kumma että meikäläinen saa aina palautusviikon jälkeen parhaat painonpudotukset eli kroppa todellakin tarvitsee lepoa jotta myös paino voi pudota. Siis vaasta tervehti minua 7 ja kuinka ihanalta se tuntui, en edes muista koska olisin sen viimeksi nähnyt.

Näillä ajatuksilla ensi viikkoa kohti, ensi viikolla onkin sitten ohjelmassa sen Tallinan reissu jossa on dietistä vapaata, ai että oikein odotan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti