lauantai 13. heinäkuuta 2013

14.7.2013

14.7.2013

Näin se homma etenee ja taas viikko " uutta "elämää takana. Puhui tuossa mieheni kanssa yhtenä päivänä että parasta tässä kaikessa on oikeasti tämä pitkä matka, jos saisin kaiken sormia napsauttelemalla en olisi niin onnellinen kun nyt olen, näin tämä vaan on. Olen oikeasti todella onnellinen että saan tämän matkan tehdä ja sen päästä löytyy jonain päivänä normaalipainoinen nainen joka ensimmäistä kertaa vuosikausiin pitää siitä mitä näkee ja se myös siltä tuntuu. Tää homma tehdään niin vaan mentaalipuolella ja niin se on.

Enää viikko ja alkaa kesäloma, noh se vietetään ensimmäistä kerta elämässä tiukasti diettiä noudattaen. Yleensä on lomialla päästänyt niin sanotusti sokan irti mutta nyt se pystyy kiinni. On kumma juttu en oikeastaan odota lomalta muuta kuin että saan treenata täysillä olla ns. ammattidiettaaja. Ehkä joutuu siitä, että mieheni on tuon jalan kanssa toipilas joten sekin omalta osaltaan toppuutelee meikäläisen muita haluja.
Töissä on ollut ihanan rauhallista ja olen saanut tehtyä kaikkia rästitöitä pois sekä suunniteltua loppuvuoden työt rauhassa. Joten niidenkin suhteen voin jäädä hyvin mielin lomalle.

Itse dietti menee omalla painollaan, oikeasti on ollut paljon helpompaa kun noita ruokamääriä nostettiin, nälästä ei ole tietoakaan kunhan vaan pitää tiukasti kiinni ruoka-ajoista. Aamupuuro maistuu taivaalliselta ja maha on sen jälkeen niin täynnä että. Muutaman kerran puuroa syödessä joutuu huokaisemaan että saan kaiken syötyä, mutta kaikki on alas saatu. Ruokailuissa ei oikeasti ole mitään hankaluutta, tää on vaan nyt mun elämä ja piste.

Treenannut olen ohjeiden mukaan, salitreeniä on tällä viikolla tehty viisi,  koska jos virtaa riitti sain sen tehdä yhden ylimääräisen, aamuaerodisia on tehty sanoin viisi ja sitten olen käynyt neljä kertaa spinningissä. Jotenkin on ollut hirveästi virtaa, yksi syy taitaa olla tuo ruuan lisäys. Perjantaina oli Jarin kanssa pt-treeni ja silloin tehtiin jalat. Nyt voin sanoa että todellakin upposi ja osui, ensimmäisenä yönä heräsin oikeasti joka kerta kuin kylkeä käänsin sen verran oli ja on kintut kipeenä. Voin kyllä sanoa että nautin jalkatreenistä ihan täysillä, opin taas pari uutta liikettäkin.



Sitten siihen painoon,  eli koska tiesin että minulla on jalkatreni perjantaina kävin vaalla jo perjantaiaamusta. Haluaisin tällä torpata mahdollisen jalkatreenin tuoman painonnousun koska olen niin juntti että edelleen tuijotan tuota vaaka kuin se olisi pyhä lehmä. Pikkasen mielessä kävi että mitenköhän tässä on käynyt kun ruokaakin on lisätty.

Mutta näin se vaan on Satu osaa hommansa, eli luotahan niin luotin ja tulos oli kahdessa viikossa -1,6kg eli vko pudotus 0.8kg mikä on kyllä todella hyvä koska keskimäärin se on ollut 500-600g eli ruuan määrän noustaminen laittoi oikeasti painonkin taas putoamaan. Painan nyt 75.4kg, en muista oikeasti koska olisin näin " vähän" painanut. Tästä on taas hyvä jatkaa ja tiedän oikeasti että tulen tavoiteessani onnistumaan, mikään ei minua oikeasti estä. Kunhan noudatan ohjeita ja teen treenit kuten sovittu niin myös tulostakin syntyy. Aikasemmin tuojotin tuota aikarajaa 28.9.2013, nyt olen antanut myös siitä itselleni armoa. Eli elämä jatkuu tuonkin päivän jälkeen ja jos en ihan tavoiteessani ole niin sitten jatketaan, näin se vaan on.

Noh nyt sitten alkoi taas meikäläisen koitos, eli pakollinen palautusviikko treenistä eli voin sanoa että tämä on minulle kaiken vaikeinta. Mihin laitan tämän kaiken ylimääräisen enegrian kun en saa liikkua, noh ainakin nurmikko pitää leikata ja siivoushommia pitäsi siis pitäisi tehdä eli ehkä sitten yritän keskittyä ainakin niihin. Noh näillä ajatuksilla kohti tulevaa väliviikkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti