lauantai 20. heinäkuuta 2013

21.7.2013

Näin se homma etenee ja taas yksi viikko takana. Aluksi oli " tosi" raskasta kun ei saanut liikkua, oikeasti pari ekaa päivää oli täyttä tuskaa mutta sitten siihenkin tottui. On se kumma miten olen jäänyt tuohon liikuntaan niin kiinni, pakko myöntää että meikäläinen on nyt virallisesti riippuvainen liikunnan tuomista enforfiineistä. Entinen tunnesyöppä on siis liikuntaholisti, noh ehkä tuo riippuvuus on hiukkasen terveellisempi kuin aikaisempi. Muo nauratti näin viime yönä unta että salilla oli kaikki mun painot hukassa, pikkasen annoin unessa salilla rakentavaa palautetta, miten niin haluan liikkumaan kun alkaa uneenkin tulla.

Ruuan suhteen taas sama, kuin en liiku on mukamas nälkä tai jokin tunne sisältä kaivaa, luulen että tämä johtuu vain siitä että on enempi aikaa. Oikeasti sapuska puoli kulkee kuten pitääkin, kaikki tulee syötyä ohjeiden mukamaan, ainoa missä olen pikkasen lipsunut on tuo suola en ole sitä enää töihin punninut kun ostin sinne oman ruususuolan mutta kyllä minä kaiken suolan saan. Olen oikeasti ihmetellyt ettei kyllästymistä ole tullut, varsinkin tuo rahka jota syön usein kaksi kertaa päivässä, noh nyt se on aivan ihanaa kun saan poimittua mustaviinimarjat siihen suoraan omasta pensaasta, maistuu taivaalliselta.

Mitäs sain sitten aikaan kun en liikkunut, noh nurmikko tuli ajettua ja rahaa tuhjattua, ostin kansan vaatteita tulevaan Balin matkaa varten.  Tein harkitun murhan eli ostin vaatteita kokoa päätöosin kokoa 38 siellä on muutama 36, osa menee päälle mutta vaatii vielä useamman kilon pudotuksen, eli nyt vaan kiltisti dietillä niin lopussa kiitos seisoo. On hyvä huomata että koko 40 alkaa jäämään pikkuhiljaa isoksi ja alan lähestyä tuota koko 38. Lisäksi meillä on saunan ja kylpyhuoneen remontti ja sain siihen viimeiset härpäkkeet ym. ostettua.

On myös hyvä huomata että meikäläinen oppii koko ajan uutta, eli perjantaina oli viimeinen työpäivä ennen lomaa. Aina siis aina olen aloittanut loman niin että näen ukon terassilla ja otamme ns. lomaviinit. Ilta yleensä jatkuu niin että stokkan kautta haetaan viimeisen päälle loman aloitus herkut ja alkon kautta siihen muutama pullo oikein hyvää viiniä. Nyt olin päättänyt mennä kiltisti leffaan sitä ennen kaffelle ja leffaevääksi pepemax ja proteiinipatukka ja näin pysyin dietillä, hyvä minä!!



Pakko myöntää kun äsken heräsin olisin niin halunnut mennä vaalla, mutta koska valmentaja sanoi käydään siinä nyt kahden viikon välein eli seuraava painopäivitys on vasta ensi sunnuntaina.

Nyt juon tämän aamukaffen loppuun ja painun intopiukkana tyhjän masun sauvakävelylenkille, lisäksi on tänään ohjelmassa salitreeni ja päälle spinning.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti