tiistai 30. heinäkuuta 2013

30.7.2013

Teen päivityksen poikkeuksellisesti nyt, koska eilen ostin viikon äkkilähdön itselleni ja tyttärelleni viikoksi Italiaan ja lähtö on jo huomenna.

Noh miksi näin vaikka siitä viime päivityksessä tuskailin, siksi että nyt löytyi hotelli kuin nenä naamaan.
http://www.greenalghero.com/sporting-club Hotelli on ns. sporttihotelli missä on viimeisen päälle kuntosali, ryhmäliikuntaa, uima-allas uimista varten joten loma vietettään tiukasti treenaten. Molemmat ollaan tyttären kanssa Fitfarmin valmenuksessa ja sitouduttu viettämään loma treenien ehdoilla. Pääsyn tähän myös siksi jos kerta tämä loma menee treenatessa, on kyllä huomattavasti mukavampi treenata Italiassa, vai mitä.

Reissuun otetaan ns. omat eväät eli välipalat, treenijuomat, proteiinit, pähkinät ym. on valmiiksi pakattu omiin annoksiin ja loppu sitten sovelletaan matkan päällä koska hotellissa ei ole keittiömahdollisuutta. Stressiä en ota vaan yritän tehdä aina parhaan valinnan, on tämä myös oppimisen paikka. Luulisi etä olen jotain 10 kk.ssa oppinut ja nyt on hyvä ottaa opit käyttöön.

Kaunis kiitos tyttärelleni joka näki eilen ison vaivan kun valmiiksi kaikki pakkasi. Lisäksi matkaan lähtee pikku ruokavaaka, näin tosissani olen.

Reissua varten olen pyytänyt Sadulta yhden vapaapaäivän, Salla sai omalta valmentajaltaan jo luvan ja meikä odottaa samaa.

Huomanna minulla on Jarin kanssa huomenna klo 13.30 pt-treeni ja kentälle lähden suoraan Jarin treenistä.

Seuraava päivitys on sitten loman jälkeisenä sunnuntaina ja vaaka näyttää silloin miinusta sen vannon vaikka, tulevalla lomalla keskitytään ennen kaikkea Italiaan ja painonpudotukseen!!!


2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Löysin blogisi aivan sattumalta Googlen kuvahaun kautta ja jäin lukemaan juttujasi. Ja jään kyllä jatkossakin, blogisi on lisätty lukulistalle! :)

    Itse aloitan FF:n puolen vuoden valmennuksen kuun lopulla, sitä ennen olen ollut mukana nettivalmennuksissa viime syksystä lähtien. Tsemppiä kovasti jatkoon ja mukavaa lomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Kiitoksia, loma vietetty ja hyvin meni, tulin miinuskiloilla kotiin joten FF opit toimii. Lisäksi tervetuloa FF valmennustiimiin saat kyllä parhaan tuen omalle projektillesi.

      Terkuin Hanna

      Poista