sunnuntai 11. elokuuta 2013

11.8.2013

Näin loma vietetty ja kotiin palattu. Oikeasti tekipä hyvää viettää pikkasen lomaa ja olen itsestäni erittäin ylpeä, loma mentiin oikeasti dietin ehdoilla. Mun on pakko myöntää olen ihan Italia fani, jotenkin sen maan mentaliteelli, ihmiset ym. sopii meikäläiselle.



Aluksi pikkasen ajattelen miten tuo valmismatka menee, mutta ihan hyvin se meni kunhan vaan ei ottanut turhia paineita siitä että matkaoppaat luulee että kaikki suomalaiset ovat isoja lapsia jos nyt vähän kärjistän. Suuri kiitosvielä  tyttärelleni joka minua matkan aikana tuki.

Loma siis vietettiin Italiassa ja tarkemmin Sardiniassa. Hotelli oli kuin nenä naamaan treenejä ajatellen, sporttihotelli jossa oli viimeisen päälle kuntosali, ryhmäliikuntatunteja jne. Paikallinen luokitus neljä, mutta musta muuten max +kaksi, noh mähän oon tunnetusti ihan nöyhtäpylly mitä hotelleihin tulee, joten voin alla jäävi arvostelemaan.

Kotoa meillä oli mukana treenijauheet ja välipalat eli proteiinijauheet, patukat ja pähkinät valmiiksi pakattuna ja punnittuna. Lisäksi kertakäyttölautaset, haarukat, lusikat ja yksi veitsi pikkomista varten. Hotellissa ei ollut jääkaappia, ainostaan pieni minibaari joten ruoka haettiin päivittäin. Nyt kun oikeasti ajattelen, oon kyllä aika sissi kun väänsin ruuat hotellihuoneessa pikku juuresveitsellä. Nyt kun ajattelen sujui ruokailut hyvin, oon oppinut soveltamaan ja parasta mun asenne oli kohdallaan. Söin dietin mukaisesti viisi kertaa päivässä yleensä kaksi ruokaista salaattia missä oli runsaasti proteiiniä rasvana oliiviöljy, salitreenin jälkeen hiilarina oli iso omena, rannalla välipalaksi vetäisin yleensä patukan/ proteniinijuomat+ pähkinät/ omena, iltapalaksi söin puoli litraa 0.1% jogurttia plus omenan/ kirsikoita+ pähkinöitä. Oikeasti nälkä ei ollut kunhan piti ruokarytmistä kiinni. Puolivälissä lomaa oli vapaasyöntipäivä ja nautin siitä ihan suunnattomasti, silmät olisi syönyt enemmän mutta onneksi masu on pienentynyt, alkoa meni kohtuudella.  Maanantaina oli vapaasyöntipäivän jälkeen ohjelmassa 10 tunnin merireissu, sen sovelsin niin että söin tarjottavat laivalla, eli pikkasen makkaraa+ juustoa, äyriäispastaa tomaattikastikeessa, sen päälle höysytelyt simpukat ja päälle vesimeloonia. Oikeasti tein tämän päätöksen edellisenä päivänä, ei dietti tähän kaadu ja oikeasti en olisi kehdannut jättää ainona syömättä. Lisäksi söin dietistä poiketen illalla kaksi palaa pitsaa ja sirtuunasorbein. Eli oikeasti diettasin viisi päivää ja vapaasyöntipäiviä oli kaksi.

Loman aikana tein neljä salitreeniä, kuusi aamun tyhjän mahan aerobista koska aamulla oli vaan niin ihana kävellä rantakatua ja varsinkin paluumatkalla oli ihana puolenkilometrin ylimäki, joten peppu kiitti. Päivittäin käveltiin rannalle ja takasin, yhteensuuntaan matkaa oli 5km eli rannalle kävelyistä kerääntyi päivittäin kymmenen kilsaa. Tokana päivänä laiton sports trakkerin päälle ja päivän aikana tuli käveltyä reilut 24 km, tämä toistettiin oikeastaan joka päivä. Laskin että reissun aikan tuli käveltyä reiluisti yli sata kilometriä.

Loman jälkeen minulla olisi ollut perjantaina Jarin kanssa pt-treeni, jouduin sen perumaan koska torstaina alkoi kaulaani särkemään ihan hirveesti ja löysin oikeasta puoleta noin 1 cm kokoinen kipeä patin. En uskaltanut mennä treenaamaan vaan menin lääkäriin, onneksi kyseessä oli vain tulehtunut imusolmuke joten buranakuuri päälle ja jos ei kolmessa viikkossa lähde pois tai kasvaa niin lääkäriin uudestaan.

Eli välipäiviä tuli siis tällä viikolla kolme. Eilen kävin vetämässä kunnon jalkatreenin, Elixiaan jäi vain märkäläntti. Nyt aamulla on peffa ja reidet " ihan" tulessa joten tässäkin sanon hyvä minä. Viimeinen sarja takareidet 10 x 245kg, pikkisen puuskutuksen kera.


Ei ihan paras kuva, sai pikkasen pinnistää että pystyi samalla kuvaamaan.

Noh mitäs sitten sanoo vaaka loman ja kahden vapaasyöntipäivän jälkeen. Vaakahan on nyt meikäläisen paraskaveri -1,4kg kahdessa viikossa joten olen siihen todella tyytyväinen. Paino on nyt 72.6kg eli pudotettuja kiloa on 29.8kg! Noh sen tiedän aikaisemmasta että kroppani menee sekaisin varsinkin alkoholista joten onneksi seuraava punnitus on vasta kahden viikon päästä. Alan myös henkisesti valmistautumaan siihen että saattaa olla että jossakin vaiheessa kroppa menee jumii, siitäkin selviän koska tiedän että kyllä tämä paino alas tulee.

Tänään on ohjemassa yläkroppa ja spinning pitkästä aikaa. Huomenna onkin sitten paluu arkeen eli työt alkaa, töihinkin paluu tuntuu hyvältä. Näillä ajatuksilla tulevaa viikkoa kohti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti