lauantai 27. heinäkuuta 2013

28.7.2013

Ei uskoisi että on kesälomalla, niin helvetin vaikea viikko on henkisesti ollut takana. Voin sanoa että koko viikko on tuntunut yhdeltä isolta mieliteolta, OIKEASTI!!! Näin se mieli toimii, ajatus harhailee vanhaan ja tavat ovat kyllä tosi tiukkaan juurtuneet. Nyt on pakko myöntää että on tehnyt koko viikon mieli ajan olla ns. vanhassa lomameinikissä eli paljon hyvää ruokaa, juomaa, juhlia ja ulkomaanmatka tai matkoja. Eilen illalla huomasin että jostakin syystä aloin katsomaan äkkilähtöjä tai jotain pientä kaupunkimatkaa ja miksi näin. Noh siksi että vanha Hanna saisi lomaa viettää kuten ennen, ei perkele kyllä tavat ovat syvällä. Nyt vaan mieli kovaksi ja tämä kesäloma " lusitaan " ilman herkkuja ja sitä minun pahinta pahettani eli kesäloman viinin litkimistä jonka yhteydessä tulee aina syötyä.  Tytärtäni lainaten " sä oot äiti etukäteen syönyt ja juonut sun herkut". Sitä paitsi yhdeksän viikkoa ja oikeasti pääsen rakkaiteni kanssa ansaitulle lomalle ja kyllä siihen saakka meikä jaksa painaa. Senkin olen etukäteen päättänyt että tuleva loma vietetään maltilla kuten keväällä tein.



Jos katson mennyttä viikkoa voin mennä peilin eteen ja olla oikeasti itsestäni ylpeä, viikko meni tiukasti dietillä, peffa meikähän  pysyi ruodussa. Nälkä tässä ei ihan oikeasti ole vaan tämä on kyllä henkistä, kun syö ohjeiden mukaan vältää nälän, muut tulee aivoista ja mähän en sitä nyt kuuntele.

Liikkunut olen dietin mukaisesti yhtä poikkeusta lukuunottamatta, eli olen tehnyt neljä aamuaerobista, neljä spinningiä ja neljä salitreeniä.  Poikkeus oli torstai-ilta, taistelin taas tuon viininhimon kanssa ja luin Facebookista Fitfarmin pt-sivusta samanlaisen tarinan kuin itseni jossa nainen oli itsensä voittanut ja kaatanut viinit viemäriin. Oli kuin olisin itsestäni lukenut, tästä sisuuntuneena painun 1h 40 min sauvakävelylenkille, matkaa taittui 11km ja kcal kului 686 eli yhden viinipullon verran. Hiffasin oikeasti kuinka paljon oikeasti joutuu liikkumaan jotta saa turhat juodut kalorit kulutettua joten taas oppii uutta.

Tänään on muuten kulunut tasan 10 kuukautta kun tähän lähdin ja on ollut hyvä huomata kuinka paljon matkan varrella olen itsestäni oppinut ja opin koko ajan uutta. Tavat ovat syvällä ja tässä opetetaan koko ajan uutta tilalle, niin se vaan on. Matka on ollut oikeasti ihana, vaikka välillä pikkasen joutuu taistelee.
Ennen olin hedoistinen herkuttelija oikeasti tunnesyöttö ja viikonloppu viinin litkijä. Nykyjään olen energinen nainen joka pitää itsestään, eikä ole hautautunut omien läskiensä alle. Aamulla kävin vaalla ja vaaka näytti nyt tasan 74kg eli kahdessa viikossa on läskiä jäänyt taas matkan varrelle 1.4kg, ei paljon mutta riittävästi.  Noh on se 10 kk 28.6kg eli jos sen tuohon voipaketteina eteen laittaa saa kunnon kasan.

Sen teidän että painoa saan alas 30kg, suurin haaveeni on että vaasta kurkkii 6 alkavalla luku kun Balille lähden, joten nyt " aamukaffet" naamaan ja liikkumaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti